Ervaren hoe snel u met TIP kunt schakelen?

Maak kennis met onze verhuurmogelijkheden, en meld u aan!

Maak kans op
een geheel verzorgde reis
voor 2 personen
t.w.v. € 1000,-
naar de Formule 1
Grand Prix van België
!

Maak kennis met onze verhuur mogelijkheden en maak kans!

Of u nu direct extra trailers nodig heeft, of materieel op korte termijn wilt wisselen, TIP biedt u altijd flexibele oplossingen tegen concurrerende prijzen.

Trailer verhuur is voor ieder transport bedrijf een kosten effectieve oplossing om meer volume aan te nemen. U huurt immers pas een extra oplegger als u weet dat u meer werk heeft. Daarom is trailer verhuur bij TIP de ideale manier om geplande of niet geplande seizoenspieken op te vangen. Maar ook bij uitval van een trailer binnen uw wagenpark, kunt u de trailer verhuur service van TIP inschakelen. Onze service afdeling regelt snel een vervangende oplegger, die op een locatie dicht bij u in de buurt kan worden opgehaald.

Al onze trailer verhuur oplossingen bieden flexibiliteit, en vooral, echte rust. Al onze trailers worden goed onderhouden en staan voor u klaar.

Meld u nu aan en maak kennis met ons sales team, daarnaast maakt u tot 31-07-2017 kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van België.

Vul onderstaande gegevens in en ervaar hoe snel u met ons team schakelt.

Wat kunt u verwachten?

Na het achterlaten van uw gegevens zal onze lokale salesadviseur contact met u opnemen voor een persoonlijke introductie. Tevens maakt u kans op het winnen van een geheel verzorgd weekend naar de Formule 1 Grand Prix van Belgie op het circuit van Spa-Francorchamps.

Het aanbod

Hoe snel schakelt TIP? Een volledig aanbod biedt vele mogelijkheden. Met meer dan 50.000 trailers in onze vloot, kunnen wij u de flexibiliteit en beschikbaarheid bieden die u nodig heeft. Tijdsdruk? Geen ramp, met meer dan 40 locaties kunnen wij altijd wel een oplossing vinden.

Direct contact met ons salesteam

Heeft u nu een trailer nodig of heeft u misschien interesse in een kennismaking met uw lokale sales adviseur?

Schakel dan gelijk met ons team door ons te bellen op +31 102 886 000* of vul bovenstaand formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

*dagelijks bereikbaar tussen 08:30 en 17:00